We hebben de 2024 editie van het provinciaal africhtingskampioenschap Overijssel succesvol afgesloten! 

En wat was het een feest! Het waren 2 hele gezellige, sportieve dagen die ondanks het minder mooie weer op zaterdag uitermate geslaagd verlopen zijn. 

Nogmaals willen wij iedereen bedanken die op welke manier dan ook geholpen hebben met de organisatie of het verloop de afgelopen 2 dagen. We hadden een ontzettend fanatiek en gezellig groepje vrijwilligers die alles super hebben laten verlopen. Zonder vrijwilligers kunnen wij dit niet!

Ook de keurmeesters, pakwerkers, wedstrijdleiders en ieder ander die heeft geholpen met de organisatie en het verloop zijn wij heel dankbaar!

Er zijn hele mooie resultaten gehaald dit weekend. Misschien is niet iedereen tevreden met het behaalde resultaat, maar iedereen die mee gedaan heeft mag zeker trots zijn op zijn of haar hond en op zichzelf! 

Ook hadden wij nog een feestje omdat Bertus Kremer dit jaar 50 jaar lid is van DWO! Bertus is 1 van de oprichters van DWO en nog steeds nauw betrokken bij de club. Hiervoor zijn wij hem natuurlijk ook heel dankbaar!

Nogmaals iedereen bedankt, ook de mensen die zijn komen kijken om aan te moedigen of een kop koffie/biertje kwamen halen voor de gezelligheid!

Wees niet getreurd, wij hebben nog veel meer in petto voor dit jaar. DWO Hardenberg bestaat namelijk 50 jaar!

Dus houd onze website en facebook pagina in de gaten om niks te missen!        Tot de volgende keer!